Můj příběh

bez kategorieMůj příběh

Jmenuji se Klára Hájek Velinská, jsem matka dvou dcer, manželka, vášnivá karavanistka, cestovatelka a blogerka.

Většinu svého dosavadního profesního života jsem řídila projekty v IT a pohybovala se mezi pragmatickými manažery. Vnitřně jsem však cítila, že mě mnohem víc láká psaní, cestování a poznávání zajímavých míst a lidí. Ve volných chvílích jsem byla velmi často myšlenkami na cestách a tajně jsem snila o životě v karavanu. Chtěly jsem cestovat a dělit se o své poznatky a zážitky z cest s dalšími karavanisty, stanaři a cestovateli.

První itineráře cest spolu se zážitky z nich jsem začala psát pro svou rodinu a přátele. Nadchlo mě to natolik, že jsem najednou přesně věděla, kterým směrem se chci v životě vydat a co by mě naplňovalo. Prostě jsem se našla v cestování a psaní o něm.

Ve dvou se to lépe táhne

Osud a náhoda mému nadšení dopomohly, protože jsem ve správnou chvíli potkala Davího. Brzy jsme zjistili, že jsme spolu na jedné vlně a máme stejné názory a vize v osobním i v profesním životě. Stali se z nás parťáci a postupem času i manželé. Uběhlo pár let, než jsme si mohli koupit náš první obynáček a začít vyrážet na cesty, které byly zpočátku jen víkendové. Díky jeho velké podpoře a nadšení celé rodiny se můj, a teď už vlastně náš, sen pomalu krůček po krůčku měnil v realitu.

Proč All4Camper?

Z vlastní zkušenosti moc dobře vím, kolik času před samotným cestováním zabere hledání informací na internetu. Tento čas by se určitě dal věnovat rodině nebo právě samotnému cestování a poznávání nových míst. Proto jsem založila All4Camper a mým cílem je nabízet cestovatelům ucelenou publikaci článků, recenzí, rad, tipů a inspirací, které pomohou a usnadní plánování různých cest od dovolené až po krátký výlet.

Jak vznikají mé příspěvky a z čeho čerpám?

Snažím se o to, aby co nejvíce článků vycházelo z mých vlastních zkušeností a zážitků z cest a byly recenzemi na konkrétní místa, se kterými mám osobní zkušenost. Bohužel není v mých silách navštívit všechny ty úžasné destinace, které nám svět nabízí. Část článků, které na mém webu najdete jsou pak výsledkem spolupráce s informačními turistickými centry jednotlivých zemí. Nikdy bych ovšem nepublikovala článek, aniž bych si řádně neprověřila jeho pravdivost, a nedoporučovala něco, o čem si nejsem stoprocentně jistá, že je pro karavanisty prospěšné.

Mé sny a přání

Velmi bych si přála, abyste vy, mí čtenáři, našli na stránkách informace, tipy a recenze, které vám budou užitečné a pomohou při plánování vašeho cestování a vašich volnočasových aktivit. Já sama bych se ráda i nadále rozvíjela a přizpůsobovala obsah webu vašim potřebám a aktuálním trendům v moderním karavaningu tak, aby plánování vaší dovolené bylo co nejjednodušší a nejpohodlnější. Mým velkým osobním snem, ke kterému se pomalu přibližuju, je samozřejmě cestovat, psát, pracovat na dálku a stát se digitální nomádkou.

Pokud vás můj web zaujal a máte nějaký produkt nebo službu pro karavanisty, či propagujete zajímavou destinaci, můžeme se domluvit na spolupráci. Samozřejmě si můžete přečíst i reference, které jsem od svých klientů dostala.

Poslední vydané

Poslech na cesty