Reference All4camper

bez kategorieReference All4camper

Za dobu svého několikaletého psaní, a skoro desetiletého intenzivního zajímaní se o problematiku karavaningu a kempování v České republice, jsem byla oslovena nejen desítkami firem, ale i mnoha dalšími nadšenci našeho životního stylu, jež potřebovali mou pomoc. Velice často se jednalo o konzultace spojené s modernizací kempu, výstavbou stellplazu (karavanového stání), detailnější seznámení se s trhem či pomoc s propagací své služby (produktu) jakkoliv spojené s karavaningem, cestováním či kempováním, která mi dávala smysl.

A jak byli či jsou moji klienti spokojeni se spoluprací se mnou?

Jihočeská centrála cestovního ruchu

Když jsme v roce 2020 plánovali veletrh cestovního ruchu Travelfest, v rámci kterého jsme Klárku oslovili, nikdo z nás netušil, co všechno se z toho vyklube. Prezentace na setkání informačních center, přednáška na konferenci cestovního ruchu Travelcon, články o cestování karavanem v jižních Čechách nebo pomoc, odborná konzultace a seminář k připravovanému dotačnímu programu pro výstavbu karavanových stání. Každého našeho „výmyslu“ se Klárka zhostila s neuvěřitelným elánem a energií, která je přímo nakažlivá. :)

Děkujeme za dosavadní spolupráci a už se nemůžeme dočkat další!

Marie Machalová, Jihočeská centrála cestovního ruchu

Obec Svijany

Koncem března 2021 mně v emailové schránce „přistál“ email z Libereckého kraje, který informoval o novém dotačním programu 7.10 ROZVOJ DOPROVODNÉ TURISTICKÉ INFRASTRUKTURY – KARAVANOVÁ STÁNÍ. Nejprve jsem to jen prolétl očima, a protože neznám karavanisty, pomyslel jsem si, že to bohužel není nic pro naši obec. Za několik dní přišla za mnou naše zastupitelka, že se o tomto programu dozvěděla a že její sestra, která je provdaná v Německu, je nadšenou karavanistkou a moc nám to doporučuje, neboť naše hřiště, poloha obce u srdce Českého ráje a pověst Svijan je pro karavanisty skvělá, ať do toho jdeme.

Nahlédl jsem do podkladů a objevil tam jméno Klára Hájek Velinská včetně telefonního čísla a, pokud potřebujeme, můžeme jí zavolat. Zeptal jsem se na stavebním úřadu, co obnáší stavba karavanového stání a bylo mně řečeno, že to musí někdo, kdo ví, o čem to je, naprojektovat a na základě tohoto projektu se spustí standardní řízení ke stavebnímu rozhodnutí. Kde mám někoho sehnat, když sám ani nevím, oč jde? Inu zavolal jsem na mobil paní Kláry Hájek Velinské. Na druhém konci se ozval příjemný a energický hlas, který mně bez jakéhokoliv dalšího vysvětlování oznámil, že se ráda osobně zastaví, je ale momentálně v Chorvatsku, a tak se u nás zastaví za týden, jen co dorazí do Čech.

V úterý 13. dubna 2021 se v 10:00 rozlétly dveře obecního úřadu a dovnitř vplula příjemná bruneta, ze které energie přímo sršela a která mě doslova ohromila svojí vitalitou a nadšením pro věc. Během 2 hodin, kdy se nám oběma pusy nezastavily ani na sekundu, jsem dostal přesné a logicky strukturované informace, o čem vlastně ta KARAVANISTIKA je. Její znalost, nadšení a ochota poradit a pomoci byla naprosto spontánní, přirozená a neskutečně nakažlivá.

Paní Klára je srdcem i duší nadšenou a tou správnou karavanistkou, která se umí podělit o zkušenosti, poradit, povzbudit, až máte pocit, že jste propásli životní zážitek. Okamžitě mně poradila, na koho se obrátit s projektem, kde mám o něm sehnat potřebné informace, a také dokázala trpělivě naslouchat, odpovídat na dotazy jasně a stručně, a to vše naprosto nezištně, bez jakéhokoliv honoráře. Po setkání s ní a s jejími radami se z neznámého najednou stalo něco, co mě začalo bavit a za jeden měsíc a pár dní byl projekt hotov, vše připraveno a mohli jsme odevzdat žádost o dotaci. Pokud to dopadne a povede se nám to zrealizovat, bude to i zásluhou paní Kláry Hájek Velinské a jejímu neuvěřitelnému entuziazmu, ochotě zdarma pomoci a poradit. Uvidíme, jak dopadneme a zda nám dotace vyjde, bez ní to bohužel naše obec Svijany finančně nezvládne.

Ing. Petr Felkner, starosta obce Svijany

Karavan.cz

Spolupráce s Klárkou z All4Camper byla nad mé očekávání. Zkušenosti z podobných spolupráci jsme již pár měli, ale s Klári vše probíhalo hladce, bez zbytečných formalit a hlavně ku prospěchu našeho cíle. Pružně reagovala na změny, které jsme v průběhu dělali. Je vidět, že je to člověk, který karavaningem žije a má široký přehled. Díky tomu dokáže i nestranně poradit, jak různé projekty uchopit a nabídnout je čtenářům. Byla to naše první spolupráce, ale určitě ne poslední. 

Alena Halířová, Karavan.cz

Glamp U Rozmařilého Námořníka

Spolupráce s Klárou je radost. Pro nás, začínající „podnikatelé“ je vše nové a né vždy jednoduché. Klára nám neváhala podat pomocnou ruku hned v počátcích našeho snažení a pomáhá nám i dále, nejen s vybudováním karavanového stání v našem malém rodinném glampu U Rozmařilého námořníka u přehrady Slezské Harty. Z jejich článků čerpáme řadu postřehů a nápadů a máme tak mnohem lepší představu o tom, co by si naši zákazníci přáli a potřebovali.“ Marki z Glampu U Rozmařilého Námořníka (www.guron.cz)

Krajský úřad Libereckého kraje

Když jsme se v roce 2020 na Libereckém kraji rozhodovali, jakým způsobem podpoříme cestovní ruch, tak výstavba caravanových stání byla jasná volba. Měli jsme šťastnou ruku, když jsme jako odbornou konzultantku oslovili právě Kláru. Spolupráce je naprosto špičková, logicky jsme ji rozšířili i do dalších oblastí jako je propagace, maping současného stavu a podobně. Myslíme, že díky její výrazné pomoci bude právě náš kraj na severu jasnou volbou při volbě dovolené s karavanem či obytným vozem.

Jakub Šeps, vedoucí oddělení cestovního ruchu, odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu

Barbora kemp Kutná Hora

Jsme noví majitelé malého, rodinného kempu v Kutné Hoře. Když jsme přemýšleli nad úpravou současného zastaralého a špinavého vzhledu kempu, napadlo nás oslovit profíka, a tak jsme napsali Kláře. Překvapila nás rychlou odpovědí a dokonce jsme uskutečnili osobní setkání u nás v kempu. Dala nám mnoho rad, které přes zimu momentálně realizujeme a věříme, že se budou návštěvníkům budou líbit. Aby taky ne, když jsou od Kláry!!! Těšíme se na sezónu a další spolupráci s Klárou 

Vítek a Jana, kemp Barbora

Kemp Mokrej Žalud, Bára a Kamil:

Zdravíme z Mokrýho žaluda,
vůbec jsme neměli představu, co bude znamenat spolupráce s Klárou. Stačili jsme si přečíst pouze krátký článek. Musíme vám říct, že teď už to víme. Klára strhla lavinu. V den vydání jejího článku o nás jsme obdrželi přes 80 telefonátů, na což jsme nebyli vůbec připraveni. Teď se o nás opravdu ví… Musíme a chceme spolupráci s Klárou doporučit .
Bára a Kamil, Mokrej žalud 

Resort Radslavice, manželé Haluzíkovi

Neznáme víc zapáleného člověka pro caravaning jak Klárku. Už ani nevíme, jak jsme se s Klárkou seznámili, ale víme, že nám ji seslalo samotné nebe. Je to náš anděl. Při dokončovacích pracích na našem Resortu, a hlavně první sezónu, vždy když nám bylo „ovej“ či jsme nevěděli kudy kam, stačilo zavolat Klárce a její obrovský optimismus, to její zapálení, nás vždy nakoplo… a tak je to vlastně do teď. Moc jí za to děkujeme. Děkujeme za její rady a hlavně i pomoc s propagací našeho krásného karavanového stání. Jsme rádi, že ji máme.

Manželé Haluzíkovi, Resort Radslavice

BUSHMAN – Zatraceně pohodlné oblečení

Kláru jsme oslovili v létě 2020 a hned jsme si s ní sedli jak lidsky, tak značkami. Ona se s úsměvem snaží propagovat pohodový, ale zodpovědný karavaning, a my pohodlné oblečení do města i do přírody. Ze spojení značek BUSHMAN a All4Camper – Kempujeme s Klárou vznikají nápady pro kohokoliv, kdo chce být v pohodě. A to je skvělé!

Jana Lenková, marketingová manažerka značky BUSHMAN

Veletrhy Brno – veletrh Caravaning Brno

Klára je důležitou osobností karavaningu, která svým zapálením a znalostí tohoto sektoru výrazně napomáhá k propagaci cestování obytnými vozy a karavany. A to dokonce i na politické úrovni, kde prosazuje aktuální požadavky karavanistické komunity. Velice si vážíme její podpory výstavy Caravaning Brno, kde se velkou měrou podílí na přípravě doprovodného programu. Díky ní mají návštěvníci záruku, že se dozví vše o aktuálních tématech ze světa karavaningu. Děkujeme za spolupráci, Klárko!

Simona Křečková, projektová manažerka výstavy Caravaning Brno

Slovenija center – Slovinská centrála cestovního ruchu v ČR

S Klárou se známe již několik let a zažili jsme spolu mnoho krásných a inspirativních cest do Slovinska. Už od začátku jsem fascinován jejím zapálením do všeho, co se týká kempování a tohoto nádherného způsobu cestování.

Jsem rád, že spolu spolupracujeme a že se nám daří propagovat kempování ve Slovinsku právě s Klárou. Její pohled na celý tento segment je vysoce profesionální a razí zásady zodpovědného kempování s pravidly.

Slovinsko má všem kempařům co nabídnout a moc rádi vás o tom budeme s Klárou přesvědčovat.

Michal Kůra, ředitel Slovenija center

Karavan centrum Hykro, Vladimír Horký a Petr Havlíček

Doba je těžká a čas je náš největší nepřítel, takže v této referenci Ti chceme napsat něco hezkého a profesionálního, ale na to potřebujeme chvilku klidu, abychom to sepsali. Jenže!!!! Díky naší spolupráci s tebou ten čas nemáme, protože díky Tvé iniciativě, podpoře, nadšení a bohémskému stylu (ty víš o čem mluvíme) my v Hykru nevíme kam dříve. Fakt! Klienti nám volají a píši, protože četli tvé články o nás a nebo s tebou hovořili, a ty jsi nás mj. doporučila. A co víc. Hykro prochází velikou změnou i díky tvé velké pomoci a podpoře a můžeme nyní dělat to, o čem se nám dříve ani nesnilo! Fakt díky za všechno!

Petr Havlíček, ředitel Karavan Centrum HYKRO s.r.o. a Vladimír Horký, majitel

BlueRent – Na cestách jako doma

S Klárou již nějakou dobu spolupracujeme a vždy přinese svěží vítr do plachet a spoust elánu. S asociací AKKČR mají lví podíl na zlepšení podmínek karavaningu v čechách a nemalým dílem také rozšiřování sítě stellplatzů v ČR. Rádi jsme také pomohli s výběrem nového miláčka a přejeme spoustu dalších spolupráci a úspěchu minimálně jako do teď.

Tým Blue Rent

Campiri – pronájem karavanů na pár kliků

Chtěl bych Kláře i All4Camper poděkovat za super spolupráci, profesionální přístup a mnoho doporučení při rozjíždění Campiri.cz. Takové množství ohlasů, po vydání článku o nás, jsem vůbec nečekal. A to se v oblasti obytňáků a outdooru pohybuju už víc než 10 let. Spojit se s All4Camper/Klárou bylo jako sednout do Masserratti – to zrychlení nás zatlačilo do sedadel. Spolupráci rozhodně doporučuju.

Michal Tyl, Founder & CEO at Campiri.cz 

Areál Skiland Ostružná

Na Kláru a její webové stránky jsme narazili vlastně náhodně, když jsme rozjížděli náš nově otevřený kemp v Jeseníkách a hledali možnost kde se prezentovat. Musím říct, že spoustu informací, co jsme potřebovali, jsme na All4Camper nalezli a její stránky nám hodně napověděly. Ale co nás opravdu potěšilo, byl fakt, že Klára s námi aktivně mluvila, konzultovala, a také nám poskytla hodně informací po telefonu. A tyto rady byly opravdu k nezaplacení. Je na ní vidět, že je opravdu nadšenec a dělá vše s láskou. A to se opravdu cení. Můžeme spolupráci s ní jen a jen doporučit.

Martina Olejníková, Areál Skiland Ostružná

Stellplaz „Železňák“, Ivančice

Vybudovat stellplaz byla před rokem pouze myšlenka s nepříliš jasným obsahem. Až osobní setkání s Klárou nám výrazně otevřelo oči a pomohlo nastartovat fázi realizace. I díky jejím obrovským osobním zkušenostem, přehledu, ochotě a schopnosti poradit, se nám podařilo bez zbytečných chyb a zdržení již v květnu zahájit provoz.

Klára je velmi erudovaný odborník a rádce ve všem, co se karavaningu týká. Díky Kláro, těšíme se na každý Tvůj nový příspěvek na stránkách all4camper a na setkávání v „lepších časech“.

Tomáš a Luděk, Stellplatz Železňák

Stellplatz Park’n’wine, Velké Bílovice

S Klárou se zatím známe jen chvíli, ale už tak má velkou zásluhu na propagaci našeho nového Stellplatzu Park´n´wine. Mnoho zákazníků hlásí že čtou její články a dostali od ní doporučení nás navštívit a stavit se na pohárek vína. Těšíme se na další projekty spojené s all4camper.com.

David Mádl, majitel Stellplatz Park’n’wine

Martin Bartoš, tatínek Nikoly z projektu „Camper pro Nikolu“

Ještě před nástupem první vlny corona viru jsme oslovili skupinu karavanistů o možnost zapůjčení karavanu pro našeho nemocného syna. Vznikla z toho veřejná sbírka, do které se vložila s vervou i Klárka, a díky které dopadlo vše nadmíru báječně. Její itinerář, mimochodem vypracovaný přesně podle našich představ, byl do puntíku sestaven hlavně vůči možnostem syna. Výborná spolupráce a komunikace i během již běžící dovolené. A to nemluvím o tom, že Klárka nám vlastně celou tuhle cestu zařídila zadarmo, neboť se spojila se svými partnery v Polsku, českou Benzinou či Orlenem a ve výsledku sjednala vyjímečné pojištění na cestu… a to nemluvím o tom, že nám od známé pražské půjčovny zajistila obytné auto zdarma. A to nás dostalo pak už úplně do kolen.

Za nás můžu spolupráci jen doporučit. Navíc jsme zůstali v kontaktu, Klárka se i nadále aktivně zajímá o zdraví našeho syna, a pokud to bude jen trochu možné a nemoc syna nám to dovolí, jsme již nadržení na další spolupráci. Klárko děkujeme!

Martin Bartoš, Camper pro Nikolu

(Spolupracovala jsem i s Vámi ale Vaše reference tu chybí? Prosím napište mi. Moc děkuji!)

Poslední vydané

Poslech na cesty