Kde rychle a efektivně najít pronájem obytného vozu i na poslední chvíli

Archív - neaktuální článkyKde rychle a efektivně najít pronájem obytného vozu i na poslední chvíli

V posledních měsících se na českém trhu doslova roztrhl pytel s novými agregátory (vyhledávači) pronájmu obytných vozů a přívěsů. Jedním z nich je projekt Campiri, který pečlivě sleduji od jeho začátku. Zaujalo mě totiž na něm nejen to, že za Campiri stojí Lukáš Janoušek (rozhovor s ním si přečtěte tady), ale v pozici investora se k němu částečně připojila investiční skupina Miton. A to už je minimálně pro mě dostatečná záruka toho, že projekt má vysoké ambice a šance na velký úspěch.

No a protože informace o novinkách a zlepšeních, se v komunitě karavanistů šíří rychle, doneslo se mi, že tahle webová platforma v předchozích dnech vylepšila své stránky a stala se tak ještě více uživatelsky přívětivější a samotné vyhledávání je efektivnější. Pojďme se tedy podívat na to, co vše se v Campiri změnilo a jaké „vychytávky“ si pro vás provozovatelé připravili.

Jak jsem během pár minut našla volný vůz k pronájmu, aniž bych musela složitě klikat a hledat

Nejprve si ale shrňme co je nového

  • Nová grafika.
  • Také se výrazně vylepšil popis detailu vozu, kdy nově najdete ve formě ikon hlavní specifikaci vozu včetně zobrazení mapy jeho přibližné lokace.
  • Přibyla „Pravidla karavanu„, díky nimž se na první pohled dozvíte zda například můžete v pronajatém voze cestovat s vaším psím mazlíčkem.
  • Campiri myslí i na možnost rychlého pronájmu, kdy se rozhodujete na poslední chvíli a potřebujete zjistit kde a jaký vůz je k dispozici. Pojmenovali to „Instant booking“ a rozhodně to hodnotím jako super zlepšení.
  • Potřebujete vyhledat karavan či obytné auto dle parametrů? Není problém. Nově se v Campiri objevila i tato funkce.
  • Kalendář dostupnosti vozu – jedna z velice důležitých funkcí, na které opravdu hodně zapracovali. Teď už v detailu vozu můžete vidět jeho dostupnost.
  • Chválím i značné zlepšení mobilní verze.
  • Možnost platby zálohy kartou v případě že využijete výše uvedený „Instant booking“.

Jak vytvořit poptávku

Vyhledání vozu dle vámi zadaných kritérií – vytvoření poptávky „na dotaz“

  • Jděte na úvodní stránku Campiri (tady) a zadejte vámi požadované parametry vozu v hodní liště.
  • Zobrazí se první výpis. U něj můžete (nebo nemusíte) ještě více filtrovat dle toho, co hledáte.
  • Po výběru vozu a kliknutí na jeho detail vytvořte poptávku a odešlete ji. Samozřejmě se mrkněte na veškerou specifikaci a dostupnost. Během chvíle přijde email s požadavkem registrace. Tato registrace je důležitá, neboť tím pomáháte jak sobě tak pronajímateli, kdy říkáte že nejste „robot“ či falešný zájemce a zároveň v Campiri v případě potřeby budou umět pro vás vyhledat na přání další nabídky, které vám mohly utéci.
  • Pak už stačí jen potvrdit rekapitulaci vašich údajů včetně zadání informace o ŘP a odeslat vámi potvrzenou poptávku.
  • S největší pravděpodobností bude vůz dostupný. Pokud by se stalo že není, dostanete o tom obratem informaci do emailu s návrhem alternativního vozu. Tam už 100% garance jeho dostupnosti je. Určitě chválím rychlost komunikace ze strany Campiri. Pokud budete mít doplňující dotazy, můžete je zaslat v odpovědi na email operátora, který si vás vzal na starosti.
  • Hotovo, vyřešeno. Celé mi to zabralo ani ne 5 minut.

Vyhledání co nejdříve dostupného vozu nebo rychlé zjištění volných termínů vámi vybraného vozu

Rozhodli jste se na poslední chvíli a nutně potřebujete vědět kde je jaký vůz k dispozici? Pak postupujte takto:

  • Na hlavní stránce Campiri klikněte v horním menu na „karavany“.
  • Zobrazí se kompletní výpis nabídky vozů. Zde můžete buď zadat vámi požadované parametry nebo pouze, a to je opravdu nutné, u ceny zaškrtnou „okamžitá rezervace“.
  • Po kliknutí na „zobrazit“ uvidíte nabídku karavanů dostupných téměř ihned. Počet dostupných dní k pronájmu se různí dle sezóny a půjčovny (u aktuálních aut je to mimo sezonu min. 2 dny o sezóně (15.6. – 31.8.) 7 dní). Proto je nutné kouknout na kalendář dostupnosti. V něm pak vyberete první dostupný termín který vám vyhovuje a odešlete poptávku.
  • Jakmile potvrdíte dostupnost vozu (klikněte na „ověřit dostupnost“) a ověříte své údaje, obdržíte email (nebo budete rovnou v rámci ověřování přesměrováni) s odkazem na rychlou rezervaci. Pak už stačí jen zaplatit zálohu kartou a máte hotovo. Opět otázka několika minut.

Chcete si Campiri vyzkoušet? Pak pozor! Vzhledem k tomu, že aktuálně mají akci 5+1 noc zdarma, dávám obratem na vědomí. Proč rovnou nespojit příjemné s užitečným že? Veškeré informace o akci najdete tady. (Akce platí pro rezervace a výpůjčky mezi 1.6. – 29.6. 2021 včetně do vyčerpání kapacit.) Přeji krásnou dovolenou.

Campiri je webová platforma, která odstartovala revoluci v pronájmu obytných vozů. Jejím cílem je kompletně zdigitalizovat celý proces půjčování karavanů tak, aby se daly snadno rezervovat na pár kliknutí a dostaly se ke svým dočasným uživatelům rychle, hladce a bez potíží. Nabízí nejširší paletu obytných vozů a karavanů z půjčoven i od soukromých majitelů. Ambiciózní projekt Lukáše Janouška chce především inspirovat k udržitelnému způsobu cestování, které karavaning přináší, ale klade si také další velké cíle: podporu ekologických pohonů, rozvíjení sdílené ekonomiky a eliminaci negativních dopadů hromadného turismu na životní prostředí a lokální komunity. Platforma Campiri je určena všem, které baví nezávislé cestování, ale například i pro majitele vozů, kteří díky ní mohou svůj nevyužitý karavan jednoduše nabídnout k pronajmutí a vydělat peníze. www.campiri.cz

Poslední vydané

Poslech na cesty