Hledáte kvalitní servis karavanu či obytného auta na Moravě? Zkuste VACARA

KaravaninkHledáte kvalitní servis karavanu či obytného auta na Moravě? Zkuste VACARA

Zjistili jste při svých letních cestách nějaké závady, které nebránily jízdě a říkali jste si, to počká? Nechte je odstranit ještě před zazimováním vozu, ať na ně nemusíte myslet celou zimu. Na Moravě, konkrétně na Valašsku vám své služby nabízí například servis firma VACARA.

Nevím jak vy, ale já si každou cestu dělám ToDo list, do kterého si píšu, co bychom mohli na obytném autě ještě vylepšit a opravit. Kupříkladu letos tam jsou na seznamu: poničená boční poziční světla, udělat druhé boční dveře do garáže, případně ještě odmontovat markýzu (prakticky ji nevyužíváme). Jenže času je málo a už chceme auto zazimovat. Takže se asi obrátíme na servis. Auto tam odvezeme a předáme spolu s ToDo listem a oni za nás všechno vyřeší. 

A přesně takovéto služby nabízí na Moravě firma VACARA ve Valašském Meziříčí. 

Opraví a vylepší Vám obytné auto či karavan, u kterého již nemáte k dispozici záruční servis. Zaměřují se na vozy značek: Carado, Weinsberg, Knaus, Fendt, Kabe, Etrusco a Bravia. Vnitřní prostory prodejny a servisu mají přes 500 m2  a venkovní plocha čítá dalších 2000 m2.

Co vím, tak servis vyniká preciznostní. Není divu. Původně se totiž majitelé věnovali strojírenství, a tam opravdu záleží na každé desetině milimetru. Karavaningu se majitelé věnují už přes 20 let a mají tak bohaté zkušenosti, které se rozhodli ve své firmě předat dál. O solidnosti značky hovoří také to, že jsou pro Moravu partnery společnosti HYKRO, jednoho z největších prodejců obytných vozů a karavanů.

Pokud jste se rozhodli si pořídit držák na kola či motorku , markýzu, solární panely nebo třeba vylepšit auto o novou klimatizaci a hledáte servis na Moravě, kontaktujte firmu VACARA. vacara.cz

Poslední vydané

Poslech na cesty